Intern information og nyheder

Dekan Eskild Holm Nielsen sender en hilsen til alle medarbejdere ved Tech.

20.03.2020 |

Hilsen til Tech-medarbejdere fra dekan Eskild Holm Nielsen

Den særlige situation, som vi står i, har stillet krav til en meget hurtig omstilling fra jer alle for at imødegå en række udfordringer, som vi ikke kunne være forberedt på. Der skal lyde en stor tak til jer for at udvise velvilje, tålmodighed og gåpåmod i denne ret kaotiske tid.

20.03.2020 |

Fjernundervisning på Nat og Tech

ST Learning Lab har opdateret deres hjemmeside med tilbud, der hjælper dig godt i gang med fjernundervisningen.

19.03.2020 |

IT-sikkerhed: Vigtigt at vide, når du arbejder hjemmefra

Rekordmange danskere arbejder den næste tid hjemmefra som følge af coronasituationen. Det betyder, at vi er ekstra sårbare over for cyberkriminelle, og vi kan på AU allerede konstatere en øget aktivitet i phishingmails. Du opfordres til at være ekstra varsom, når du arbejder hjemmefra.

18.03.2020 |

Coronavirus: Hvilke særlige ansættelsesforhold gælder?

Hvordan skal du forholde du dig, hvis du bliver syg, mens du arbejder hjemme? Hvad gør du, hvis du ikke kan arbejde fuldt ud, fordi du har børn hjemme? Og kan du fortsat holde ferie? Det er nogle af de spørgsmål, du kan finde svar på i en Q&A til medarbejdere på Aarhus Universitet i forbindelse med nedlukning af universitetet.

12.03.2020 |

VIGTIGT: Undgå belastning af VPN

På grund af belastning på AU’s VPN server opfordres alle til kun at logge på AU’s systemer via VPN når der er brug for det.

12.03.2020 |

Information om coronavirus til medarbejdere og studerende

Vi har opdateret Aarhus Universitets information om corona til studerende, medarbejdere, gæster og partnerinstitutioner.

Jens Vinge Nygaard var med til at udvikle ODIN-konceptet. Foto: Lars Kruse, AU Foto
Marie Louise Conradsen har så småt indledt en turne til de tre fakulteters institutter for at ”rekruttere” forskere til samarbejdet. Foto: AU

12.03.2020 |

ODIN inviterer forskere fra Technical Sciences til åben innovation med medicinalfirmaer

Aarhus Universitet og en række internationale lægemiddelproducenter går sammen i et banebrydende, åbent forskningssamarbejde, ODIN, som Novo Nordisk Fonden støtter med 54,5 mio. kr. Projektet inddrager forskere fra de tre fakulteter Tech, Nat og Health, og data og resultater fra samarbejdet stilles åbent og gratis til rådighed for omverden.…

I en ny podcastserie #DiversityAU taler journalist Nynne Bjerre Christensen med 5 kvindelige forskere om deres karrierevalg og overvejelser om at nå til tops i akademia som kvinde.

06.03.2020 |

Ny podcast: Fem kvindelige forskere om vejen til tops i akademia

I en ny podcastserie #DiversityAU taler journalist Nynne Bjerre Christensen med 5 kvindelige AU-forskere om deres karrierevalg og overvejelser om at nå til tops i akademia som kvinde.

DHL Stafetten 2019 i Mindeparken i Aarhus. Foto: Ida Jensen, AU

06.03.2020 |

Tilmelding til DHL Stafetten 2020 er åben

Aarhus Universitet stiller igen op til DHL Stafetten, og nu er tilmeldingen åben for alle medarbejdere. Find løbeskoene frem, og sæt kryds i kalenderen til en hyggelig aften med dine kollegaer. Sidste frist for tilmelding er 13. maj.