AU's ligestillingskonference inviterer til debat om STEM-området

Hvordan opnår vi ligestilling og mangfoldighed i STEM uden at det bliver ubekvemt for nogle? Hvilke undskyldninger forhindrer reel forandring? Det er temaet for Nat og Techs fælles breakout-session på AU’s ligestillingskonference 8. marts, hvor du kan indsende spørgsmål til debatpanelet.

Stort billede
Foto: AU Foto

På kvindernes internationale kampdag d. 8. marts inviteres AU’s ledere og medarbejdere til onlinekonferencen ”Gender Equality at AU”. Konferencens program ligger klar og indeholder præsentationer fra forskere fra Cambridge University, Radboud University og Københavns Universitet samt en topleder fra den private sektor. Der vil desuden være indlæg fra rektor og prorektor, der deler formandskabet i AU’s Diversitets- og ligestillingsudvalg. Efterfølgende vil der være break-out sessions for hvert fakultet.

Til Nat og Techs fælles breakout-session er der inviteret et panel til at besvare spørgsmål og tage fat om fordomme om ligestilling mellem kønnene på STEM-området.

Panelet består af:

Professor Jens Hjort, Københavns Universitet
Formand for Junior Researcher’s Association og postdoc Chiara de Notaris, Institut for Agroøkologi
Prodekan (uddannelse, Nat) Kristine Kilså
Prodekan (forskning, Tech) Brian Vinter
HR-partner Pia Thystrup Nat-Tech HR
Moderator: Inge Liengaard

Hvis du har et specifikt spørgsmål til panelet, bedes du sende det inden 3. marts til bsa@au.dk eller img@au.dk - skriv "8. marts" som emne.

Se program for konferencen ”Gender Equality at AU” og tilmeld dig her https://events.au.dk/diversity2021/about

Sidste frist for tilmelding til onlinekonferencen, der foregår via Zoom, er mandag den 1. marts.