Hilsen fra dekan Eskild Holm Nielsen til Tech-medarbejdere

Dekan Eskild Holm Nielsen sender en påskehilsen til medarbejderne på Faculty of Technical Sciences.

02.04.2020 | Anne-Mette Siem

Dekan Eskild Holm Nielsen sender en påskehilsen til medarbejderne på Tech.

Dekan Eskild Holm Nielsen sender en påskehilsen til medarbejderne på Tech.

Kære medarbejdere ved Tech

Vi har nu haft tre uger med hjemmearbejde pga. corona-karantænen, og vi står alle over for en velfortjent påskeferie.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det har været tre udfordrende og hårde uger – på mange plan. At skulle få hjemmearbejdet til at hænge sammen med børnepasning, hjemmeundervisning og meget andet er ikke en let øvelse, og I skal have stor ros for at være medvirkende til, at vi trods alt lykkes med at løse opgaverne på helt nye vilkår og i andre rammer.

Når det meste af dagen foregår med at arbejde i ens eget hjem, kan arbejde og fritid meget let flyde sammen, og man kan have en følelse af, at man aldrig rigtig er på arbejde og rigtig holder fri. Men det er vigtigt, at I faktisk holder helt fri og lægger tingene fra jer. For vi skal passe på os selv i en tid, hvor alt er anderledes, så vi også har overskud og energi, når tingene vender tilbage til en mere normal hverdag.

Via dette link finder du nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedst mulige rammer for en god arbejdsdag derhjemme.

Vi skal også passe på hinanden. Denne tid har ændret vores arbejdsopgaver, og nogle kan måske ikke udføre de opgaver, de plejer, og kan derfor muligvis byde ind med sine kompetencer i en anden sammenhæng. Så råb gerne op, hvis I har brug for hjælp til at løse krævende opgaver – og ligeledes hvis I har ekstra tid til at byde ind med hjælp på opgaver.

Jeg vil også opfordre jer til at holde skype-møder af mere social karakter, så I kan holde kontakten med jeres kollegaer og sikre lidt social kontakt i løbet af dagen. Vi har fx set eksempler på skype-kaffe, afdelingsmotion over skype, skype-fredagsbar og mange andre tiltag. Og faktisk kan vi jo nu se, at den fysiske spredning af vores lokationer på Tech, ikke har den store betydning i denne tid!

Til sidst vil jeg gerne sende jer de bedste påskehilsner med ønsket om, at I må få nogle gode fridage med familie og venner, sammen – hver for sig! Og så glæder jeg mig til, at vi en gang efter påske igen kan tage hul på arbejdet, og sammen holde dampen oppe.

God påske!

Med venlig hilsen

Eskild

Medarbejdere, Nyt fra ledelsen