Nye fundraisere skal understøtte den tværfaglige forskning på AU inden for START

START – Centre for Sustainable Agrifood Systems – har fået to nye fundraisere om bord. De skal bistå de START-engagerede forskere på Aarhus Universitet i at søge fondsmidler til tværfaglige projekter.

Jacob Thyrsted Jensen (tv) og Christian Kvorning Lassen er de to nye fundraisere i START.

Christian Kvorning Lassen og Jacob Thyrsted Jensen, de to nye fundraisere i START, glæder sig til at understøtte START-engagerede forskeres ansøgninger særligt i relation til interdisciplinært samarbejde. 

”Vores job er at få de AU-baserede forskere engagerede i at søge fondsmidler til fælles START-projekter. Det første skridt bliver at finde ud af, hvor vi passer ind i START-initiativet, og hvordan vi bedst kan understøtte de AU baserede START-forskere i relation til fondsansøgninger på tværs af fagligheder,” siger Jacob Thyrsted Jensen. 

De to vil gå til arbejdet med et øget fokus på interdisciplinaritet, som ligger i tråd med nye tendenser inden for forskningsverden. 

Vil styrke det tværfaglige forskningssamarbejde 

Christian og Jacob kommer selv med forskellige faglige baggrunde. 

Christian er uddannet i Historie, Europa studier og Internationale studer fra Aarhus Universitet, og har tidligere arbejdet som projektleder på Tech med udrulningen af Techs nye fundraiserstrategi. Inden da arbejdede han som vicedirektør i en uafhængig EU-politisk tænketank i Prag.  

Jacob er uddannet biolog og har en ph.d. inden for sundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet. Jacob er derudover trænet i Innovation og Design Thinking, og har arbejdet i to Aarhus-baserede Tech-startups. 

Som en del af START-initiativet vil de styrke det tværfaglige samarbejde mellem forskere fra forskellige fakulteter på Aarhus Universitet: 

”Hvis man sidder på FOOD og gerne vil have en Arts eller BSS forsker med på sit projekt, kan man komme til os, og så hjælper vi med at finde de rigtige sparringspartnere og visa versa. Vi har været rundt på alle fakulteterne og mødt de lokale videnskabelige koordinatorerne og fundraisere, og har der et netværk til at hjælpe med at få sat nogle nye, tværfaglige projekter i gang.” 

Kontaktinformationer 

Er man interesseret i START eller i at sætte projekter i gang med andre START-forskere, er man mere end velkommen til at kontakte de to fundraisere, lyder det fra Jacob Thyrsted Jensen. 

Jacob Thyrsted Jensen
Fundraiser
M: thyrsted@food.au.dk
T:+4522210822

Christian Kvorning Lassen
Projektleder
M: chrkl@food.au.dk
T:+4522340510