Rekrutteringskampagnen klar til launch i uge 44

I begyndelsen af uge 44 skyder vi gang i rekrutteringskampagnen for de nye uddannelser på AU Viborg. Her kan du læse lidt om kampagnen og de nye AU Viborg-profiler på Instagram og Facebook.

I uge 44 lancerer vi rekrutteringskampagnen for de tre nye uddannelser Dyrevidenskab, Plante- og fødevarevidenskab og Veterinærmedicin. Kampagnen skal udbrede kendskabet til AU Viborg og de tre nye uddannelser, så vi forhåbentlig står med en masse gode ansøgninger fra potentielle studerende til optaget i 2024.

Om kampagnen

Kampagnen kommer til at køre i fire uger. Du vil kunne møde kampagnen på Facebook, Instagram og YouTube, og hvis du f.eks. streamer på TV 2 Play. Derudover vil kampagnen kunne ses som bannere på udvalgte websites og i søgeresultaterne på Google.

Se kampagnens hovedfilm

Kampagnes annoncer leder ind til vores nye landingpage for AU Viborg og til de tre fagsider på bachelor.au.dk.

Følg os på Facebook og Instagram

Hvis du vil hjælpe kampagnen på vej, er du meget velkommen til at gå ind og følge AU Viborgs profiler på Instagram og Facebook, som løbende opdateres med nye opslag om campus og de nye uddannelser.

Målgruppen for Instagram og Facebook er potentielle studerende, så del også gerne profilerne, hvis du har nogle af dem i dit netværk.

Vil du hjælpe til at udbrede det gode budskab?

Husk også, at du kan hjælpe med at udbrede kampagnen ved at like eller dele annoncerne, når du møder den på de sociale medier.

Har du spørgsmål til kampagnen, er du altid velkommen til at kontakte:

Mathilde Andersen
Uddannelsesrådgiver
T: 4266 2471
M: m.andersen@au.dk