Nyt fra BYG: Status på brugergrupperne og skitser til et studiemiljø

I løbet af foråret har tre brugergrupper arbejdet med at udvikle rammerne for det studiemiljø, der skal være klar til vores kommende studerende i efteråret 2023. Nu er gruppernes arbejde godkendt i bygningsstyregruppen for AU Viborg.

Mandag den 26. juni godkendte bygningsstyregruppen for AU Viborg det arbejde, som repræsentanter fra fagmiljøerne, de studerende og Nat-Tech BYG har lavet i løbet af foråret i de tre brugergrupper for tørre undervisningslokaler, studenterinitierede aktiviteter og våde uddannelsessuiter. Dermed har Nat-Tech BYG fået det formelle go til at begynde at føre planerne ud i livet.

Se det materiale, der er kommet ud af brugergruppernes arbejde >>

Arbejdet i de tre brugergrupper er imidlertid ikke slut. I løbet af efteråret bliver medlemmerne nemlig inddraget, når Nat-Tech BYG begynder at arbejde med f.eks. indretning, møbler og inventar.

Sideløbende er den brugergruppe, der skal arbejde med de særlige laboratoriefaciliteter til dyrlægeuddannelsen, klar til at trække i arbejdstøjet.

Her kan du se en oversigt over de bygninger, denne gruppe især kommer til at arbejde med indretningen af i løbet af efteråret >>

Skitser til et studiemiljø

Som det fremgår af materialet, som brugergrupperne har arbejdet med, er studielivet på AU Viborg bygget op omkring det, vi kalder study suites. Det betyder, at vi hele tiden sørger for, at der er plads til både undervisning, selvstudie, gruppearbejde og afslapning inde eller ude i de kommende gårdmiljøer. Dermed understøtter studiemiljøet både den projektorienterede undervisning og giver plads til det hele studieliv.

Se Nat-Tech BYG skitser til studiemiljøet på AU Viborg >>