For medarbejdere på Technical SciencesIntern information og nyheder

SmitteStop-app (Grafik: Sundhedsstyrelsen)

12.08.2020 |

Nye retningslinjer for smitteopsporing og opfordring til brug af smittesopsporingsapp

På AU's coronasite kan du finde nye retningslinjer for håndtering af symptomer og smitte blandt medarbejdere. Derudover opfordrer AU til at downloade den nationale smittesporingsapp smitte|stop.

Flere og flere vil være softwareingeniører, og tendensen er ikke kun gældende for mænd. Antallet af kvinder, der har søgt optagelse på uddannelserne på AU er næsten fordoblet fra 2019 til 2020. Foto: Jesper Bruun

31.07.2020 |

Boom i antallet af kvinder, der vil være softwareingeniør

Ingeniøruddannelserne inden for software- og computerteknologi på Aarhus Universitet er mere populære end nogensinde før. Og antallet af kvinder, der har fået tilbudt plads, er fordoblet på blot ét år.

Samlet set går ingeniøruddannelserne på Aarhus Universitet frem med 18 pct. flere pladstilbud i forhold til sidste år. Foto: AU Foto / Jesper Bruun.

29.07.2020 |

Fuldt hus på ny ingeniøruddannelse

Mekanik er blevet populært på Aarhus Universitet, hvor den nye bacheloruddannelse af samme navn har trukket mere end fulde huse. Samtidig er maskinteknik i år den mest populære diplomingeniøruddannelse. I alt går ingeniøruddannelserne 18 pct. frem i forhold til sidste år.

Technical Sciences optager 20% flere på fakultetets uddannelser Foto: Lars Kruse, AU Foto

28.07.2020 |

Markant stigning i tilbudte studiepladser på Technical Sciences

20 procent flere får i år tilbudt en studieplads på Technical Sciences. Samtidig er der stadig ledige pladser, fordi universitetet har øget sin kapacitet i kølvandet på corona.

Technical Sciences har modtaget 3.086 ansøgninger om optagelse på en af fakultetets uddannelser, viser de foreløbige tal. Foto: Lars Kruse, AU Foto

06.07.2020 |

Fremgang i ansøgninger til Technical Sciences

Som forventet er søgningen til landets videregående uddannelser steget i år – det gælder også for Aarhus Universitet, som har modtaget 5 pct. flere førsteprioritetsansøgninger sammenlignet med sidste år. Størst fremgang ses på ingeniør- og it-uddannelserne. Det viser de foreløbige tal.

Viser resultater 11 til 15 ud af 61

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste