For medarbejdere på Technical Sciences



Intern information og nyheder

Illustration: Inddragelsesprocessen er bygget op omkring en række arbejdsgrupper, der skal komme med anbefalinger til, hvordan der skabes de bedste rammer for at realisere visionerne bag den foreslåede nye organisering af ingeniørområdet. (Illustration: Astrid Reitzel, AU)

03.07.2020 |

Dialog med medarbejderne om den nye organisering på ingeniørområdet

Der indledes nu en proces, der inddrager medarbejderne på ingeniørområdet. Det betyder, at medarbejdere, der er berørte af forslaget, får mulighed for at indgå i dialog og bidrage med input og erfaringer. Det sker parallelt med høringsprocessen, der gik i gang 17. juni.

Professor Brian Vinter bliver prodekan for forskning på Faculty of Technical Sciences fra 1. august 2020. (Foto: SCIENCE på KU)

03.07.2020 |

Ny prodekan for forskning til Faculty of Technical Sciences

Professor Brian Vinter bliver ny prodekan for forskning fra d. 1. august. Han kommer fra en stilling ved Niels Bohr Instituttet på Københavns Universitet. Den nye prodekan medbringer en solid baggrund fra krydsfeltet mellem viden og industri, og en god sans for hvor den teknologiske udvikling fører hen.

Dekan Eskild Holm Nielsen ønsker medarbejdere og studerende ved Tech en god sommer.  (Foto: Melissa Yildirim, AU)

25.06.2020 |

Sommerhilsen fra dekanen

Dekan Eskild Holm Nielsen ønsker alle medarbejdere og studerende ved Tech en god sommer, og gør her status på sit første halve år som dekan, der har været præget af corona, arbejde på distancen og et forslag til ny organisering af ingeniørområdet. Der venter nu et spændende og begivenhedsrigt efterår på den anden side af ferien, som blandt andet…

Prodekan for uddannelse Finn Borchsenius fortsætter som prodekan på Tech. Foto: Lars Kruse, AU Foto

23.06.2020 |

Finn Borchsenius fortsætter som prodekan for uddannelse på Tech

Prodekan for uddannelse Finn Borchsenius har siden 1. januar været prodekan for begge de nye fakulteter, men har besluttet at fortsætte som prodekan på Faculty of Technical Sciences fra 2021.

Foto: AU Foto

23.06.2020 |

Administrationscenter Nat-Tech holder sommerlukket i juli

Afdelingerne i Administrationscenter Nat-Tech holder sommerlukket eller har begrænset bemanding i det meste af juli måned.

Viser resultater 16 til 20 ud af 61

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste