For medarbejdere på Technical SciencesIntern information og nyheder

Foto: Melissa Yildirim, AU Foto

22.06.2020 |

Større studieoptag: Fakultetet tildeles flere studiepladser

Flere skal have mulighed for at studere en teknisk videnskabelig uddannelse ved Aarhus Universitet, og efter sommerferien vil 231 ekstra studiesøgende kunne få en af de nye studiepladser på Faculty of Technical Sciences.

Faculty of Technical Sciences har indledt en proces for at etablere en ny organisering af ingeniørområdet. Nu skydes høringsprocessen igang. (Foto: Maria Randima, AU)

17.06.2020 |

Høringsproces for ingeniørområdet skydes i gang

Høringsforslaget for den foreslåede nye organisering af ingeniørområdet er nu sendt i høring. Høringsprocessen løber frem til 1. september, hvorefter høringssvarene vil indgå i beslutningsgrundlaget for den endelige beslutning. På samme tid vil der være en proces, der ved inddragelse af blandt andre medarbejderne på ingeniørområdet, skal…

Dekan på Tech, Eskild Holm Nielsen, ønsker at samle og styrke ingeniørområdet på AU omkring de centrale fagligheder og løfte det til det højeste internationale niveau. (Foto: Melissa Yildirim, AU)

09.06.2020 |

Ny organisering skal styrke ingeniørområdet på Aarhus Universitet

Dekanen på Faculty of Technical Sciences foreslår en organisering i fire nye institutter, der skal samle og styrke ingeniørområdet på AU omkring de centrale fagligheder og løfte det til det højeste internationale niveau. Hørings- og inddragelsesproces for den nye organisering begynder inden sommerferien.

Faculty of Technical Sciences har fået sin egen ph.d.-skole, Graduate School of Tecnical Sciences (GSNS). (Foto: Screendump af phd.tech.au.dk)

03.06.2020 |

Ny ph.d.-skole – ny hjemmeside

Faculty of Technical Sciences har som følge af fakultetsdelingen fået sin egen ph.d.-skole, Graduate School of Technical Sciences (GSTS), som samtidig har lanceret ny hjemmeside.

Foto: Unsplash

02.06.2020 |

Tilbage til arbejdet – men ikke til den samme hverdag

Mange medarbejdere vender nu tilbage til laboratorier og kontorer på Tech. Men der er nye forholdsregler og retningslinjer, der skal overholdes, for at vi kan undgå corona-smitte.

Viser resultater 21 til 25 ud af 61

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste