For medarbejdere på Technical SciencesIntern information og nyheder

12.03.2020 |

VIGTIGT: Undgå belastning af VPN

På grund af belastning på AU’s VPN server opfordres alle til kun at logge på AU’s systemer via VPN når der er brug for det.

12.03.2020 |

Information om coronavirus til medarbejdere og studerende

Vi har opdateret Aarhus Universitets information om corona til studerende, medarbejdere, gæster og partnerinstitutioner.

Jens Vinge Nygaard var med til at udvikle ODIN-konceptet. Foto: Lars Kruse, AU Foto
Marie Louise Conradsen har så småt indledt en turne til de tre fakulteters institutter for at ”rekruttere” forskere til samarbejdet. Foto: AU

12.03.2020 |

ODIN inviterer forskere fra Technical Sciences til åben innovation med medicinalfirmaer

Aarhus Universitet og en række internationale lægemiddelproducenter går sammen i et banebrydende, åbent forskningssamarbejde, ODIN, som Novo Nordisk Fonden støtter med 54,5 mio. kr. Projektet inddrager forskere fra de tre fakulteter Tech, Nat og Health, og data og resultater fra samarbejdet stilles åbent og gratis til rådighed for omverden.…

I en ny podcastserie #DiversityAU taler journalist Nynne Bjerre Christensen med 5 kvindelige forskere om deres karrierevalg og overvejelser om at nå til tops i akademia som kvinde.

06.03.2020 |

Ny podcast: Fem kvindelige forskere om vejen til tops i akademia

I en ny podcastserie #DiversityAU taler journalist Nynne Bjerre Christensen med 5 kvindelige AU-forskere om deres karrierevalg og overvejelser om at nå til tops i akademia som kvinde.

DHL Stafetten 2019 i Mindeparken i Aarhus. Foto: Ida Jensen, AU

06.03.2020 |

Tilmelding til DHL Stafetten 2020 er åben

Aarhus Universitet stiller igen op til DHL Stafetten, og nu er tilmeldingen åben for alle medarbejdere. Find løbeskoene frem, og sæt kryds i kalenderen til en hyggelig aften med dine kollegaer. Sidste frist for tilmelding er 13. maj.

Viser resultater 46 til 50 ud af 61

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste